על הבלוג

Fotor0807185049

בטטה (נ')
1. שמה העממי של לפופית נאכלת (שם מדעי: Ipomoea batatas), ירק ממשפחת החבלבליים. "לביבות בטטה של אורנה ואלה? יצאו לי כבר מכל החורים…"
2. בסלנג, כינוי לאישה שמנמנה. "חצי שנה עברה מאז שילדה והיא עדיין מה-זה בטטה".

היי. קוראים לי דרור, בן ארבעים (וקצת), גר ביפו. הרומן שלי עם אוכל התחיל בשנות העשרים שלי, אחרי שלמדתי לראשונה שאפשר להכין בכמה דקות פסטה מעגבניות טריות במקום רסק העגבניות הסינטטי. מאז, האהבה שלי למטבח הלכה והתעצמה, וטכניקות הבישול שלי הלכו והשתפרו, במיוחד אחרי קורס בישול שעברתי ב"קורדון בלו" בפריס לפני מספר שנים.

לאחר למעלה  מ-13 שנים אינטנסיביות בתחום ההיי טק, החלטתי לקחת לעצמי קצת פסק זמן (משבר אמצע החיים?). את בלוג הבישול הזה הקמתי בראש וראשונה עבור עצמי, כחלק מהמסע האישי שאני עובר בחודשים האחרונים, וכן מתוך רצון אמתי לחלוק אתכם את הידע הקולינרי שצברתי ולשתף אתכם בסודות הקטנים שלי מהמטבח.

את הכתבות בבלוג אקדיש בעיקר למתכונים, חלקם שלי וחלקם מספרי בישול, ומדי פעם אעסוק גם בנושאים אחרים שכולם קשורים באוכל. מה שבטוח, במתכונים שאני אפרסם כאן, לא יהיו סודות. אחשוף כל המרכיבים המדויקים,  אשתדל לתאר בפירוט את כל שלבי ההכנה, אלווה את הטקסט בהרבה תמונות שאצלם בזמן ההכנה ואשתף אתכם בכל ה"בטטיפים" (הטיפים של "בטטות").

אז יאללה, הדקו את חגורות המושב, כי אנחנו מתחילים את המסע.

מודעות פרסומת

4 מחשבות על “על הבלוג

      1. יואב סתיו

        בישול עשיר וטוב מתובל בחוש הומור מתאים מאוד לי ולבני ביתי.
        נעקוב אחריך בעניין ונציע לך גם משלנו.
        יואב סתיו (זכרון יעקב)

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

w

מתחבר ל-%s