קסדיה עוף

fotor2409

fotor2382

כמה?

החומרים הדרושים לארבע מנות.

לסלסה:

4 עגבניות קטנות ובשלות
1 שן שום
1 בצל סגול
1/2 פלפל צ'ילי ירוק (אוהבי החריף יכולים להשתמש בפלפל שלם)
3  בצלים ירוקים
1/2 כוס עלי כוסברה
1 כף מיץ לימון
כף דבש
מעט שמן זית
מעט מלח ופלפל שחור

לעוף:

500 גר' חזה עוף (לשניצל)
1 כף פפריקה מעושנת
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון (או ליים)
מעט מלח ופלפל שחור גרוס

בנוסף:

1 אבוקדו בשל
200 גר' גבינה צהובה מגוררת
צרור כוסברה
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 לימון

fototr2386

איך?

מתחילים בהכנת העוף. בקערה קטנה מערבבים את מיץ הלימון, הפפריקה, המלח והפלפל. מורחים היטב את העוף במרינדה ומשרים כחצי שעה. מחממים מחבת גריל על חום גבוה. צולים את העוף כשתיים-שלוש דקות מכל צד. מצננים מעט ופורסים את העוף לפרוסות דקות.

fotor2391

מכינים את הסלסה. קוצצים את העגבניות, הבצל, הכוסברה והצילי. שמים הכל בקערה ומוסיפים את הדבש, מיץ הלימון ושמן הזית. מערבבים היטב. ממליחים ומפלפלים.

fotor2396

קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות. קוצצים את הכוסברה.

fotor2376

מחממים מחבת על אש בינונית. מניחים עליה טורטיה ועל חצי ממנה מפזרים גבינה בשכבה נדיבה.

fotor2399

כשהגבינה מתחילה להימס, מוסיפים את הסלסה, העוף ממשיכים לצלות כשתי דקות עד שהגבינה נמסה לגמרי וקושרת את כל מרכיבי מילוי.

fotor2403

מקפלים את הטורטיה באמצע כך שהמילוי מכוסה. מהדקים את הקסדיה, הופכים אותה וממשיכים לצלות עוד דקה.

fotor2405

חותכים כל קסדיה לרוחבה, ומגישים עם שמנת חמוצה ושאריות הסלסה. בתיאבון.

fotor2416

מודעות פרסומת

3 מחשבות על “קסדיה עוף

    1. droreyal מאת

      חחחח…. תודה על הפרגון. לחצתי בטעות על פרסום הפוסט לפני שסיימתי אותו אבל האמת, אני ממש זורם עם מה שיצא 🙂 בתיאבון!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s